Retur- & fortrydelsesret

30 DAGES FULD RETURRET

Hvis de fremsendte varer mod forventning ikke lever op til dine forventninger, er du altid velkommen til at sende den/dem retur og få returneret dine penge.
Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen.
Hvis varen ikke er i samme stand og salgsværdien er forringet, forbeholder vi os retten til at kreditere et mindre beløb, end der er betalt ved køb af varen svarende til forringelsen.

Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos HAVEMINISTERIET.
Fristen gælder i 30 dage fra den dag, hvor du:

a) er i fysisk besiddelse af hele din ordre
b) er i fysisk besiddelse af den sidste vare fra en samlet bestilling, hvor en eller flere varer af den ene eller anden årsag er blevet leveret enkeltvis
c) er i fysisk besiddelse af det sidste parti eller sidste del, hvis der er tale om varer, der består af flere partier eller dele.

 

RETURNERING AF VARER

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af ordren utvetydigt meddele på info@haveministeriet.dk, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. I din mail bedes du tydeliggøre, at du ønsker at returnere varen/varerne.

Varen/varerne skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, således at varen er os i hænde 30 dage efter du selv har modtaget ordren. Husk at vedlægge faktura eller ordrebekræftelse. Du skal ligeledes udfylde den fremsendte returseddel.
Du er selv ansvarlig for at pakke varen forsvarligt, således vi modtager varen i hel stand. Brug meget gerne den emballage, som du modtog din ordre i. Du må IKKE sætte returlabel direkte på originalemballagen.

Du skal selv afholde de direkte udgifter, der måtte være i forbindelse med returnering af varen. Du er desuden ansvarlig for varen, indtil vi har modtaget den.

 

Fortrydelse af køb inden afsendelse

Såfremt du fortryder dit køb, inden vi har afsendt ordren, kan du altid sende os en mail på info@haveministeriet.dk eller ringe på +45 51786053.

Du kan IKKE fortryde købet ved at nægte at modtage pakken. Du skal sende varen retur og udfylde retursedlen. Benyt venligst fremsendte returseddel. Skulle dette mod forventning ske, vil vi fratrække udgift for forsendelse svarende til DKK 50,-.

 

Forlænget returret ved køb som gave

Vi tilbyder fremdatering af retur- og fortrydelsesret ved køb af varer, der skal gives i gave. Skriv en besked til os i kommentarfeltet, når du checker ud, så vender vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter selvfølgelig kun for eventuel forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt udover det, der står beskrevet ovenfor, anses varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun krediteres en del eller intet af beløbet afhængigt at varens handelsmæssige værdi.
For at blive krediteret det fulde beløb, må du altså prøve varen på samme måde, som hvis du købte den i en fysisk butik. Du må altså gøre hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Du må dog ikke tage varen egentligt i brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du mod forventning fortryder dit køb, krediteres du selvfølgelig det beløb, du har betalt for din ordre. I tilfælde af værdiforringelse, hæfter du for denne, hvilket fratrækkes købsbeløbet (jf. varens stand ved returnering).

Vi returnerer det fulde købsbeløb, såfremt varens stand er som forventet (jf. Varens stand ved returnering), hurtigst muligt og inden for 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §12c. Købsbeløbet refunderes til samme betalingskort, som blev benyttet ved køb af ordren.
Købsbeløbet refunderes først, når vi er i fysisk besiddelse af varen/varerne.

 

Returadresse

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

HAVEMINISTERIET
Lykkevænget 13
5210 Odense NV
Mrk. Returnering
Ekspeditionen går hurtigere, hvis du udfylder vores standardfortrydelsesformular vedlagt forsendelsen.

Husk også at vedlægge ordrebekræftelse eller faktura.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, pakker sendt uden omdeling og lignende.